За фирмата

Фирма “Трабекс” е основана през 1998 г. в град Русе, като дружество с ограничена отговорност. Основният предмет на дейност на фирмата е доставка на резервни части за товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета, скоростни кутии и диференциали. Дружеството извършва монтаж и настройка на аналогови и дигитални тахографи.

През май, 2009 година е извършена промяна в статута на дружеството и то се трансформира в ЕООД. Голямото разнообразие от доставчици от страната и чужбина дава възможност на „Трабекс”, както да обслужва различни по марка и конфигурация превозни средства, така и да избира най-изгодните оферти за конкретни продукти. Това осигурява на фирмата специфични предимства, особено при обслужването на клиенти с голям и разнообразен автопарк.

„Трабекс” ЕООД доставя резервни части за товарни автомобили от марките Renault, Mercedes, Man, Volvo, Scania, Dаf, Iveco. Дружеството е директен вносител на резервни части за скоростни кутии и диференциали от Италия.

За тези години от създаването си до днес, Трабекс ЕООД намери своето място и затвърди позиции на пазара за резервни части за товарни автомобили. Благодарение на качественото, своевременно и професионално обслужване, коректност и лоялност при работата с клиенти, дружеството разшири своето присъствие на пазара и предлага резервни части в цялата страна.

Ние непрекъснато се развиваме и стремим да реализираме своята визия:
• „да бъдем коректни с нашите клиенти”
• „да бъдем уважавани и ценени от клиентите”
• „да бъдем надеждната фирма, която заслужава доверието в нея”

Някои от целите, които си поставяме са:
• Да разширим присъствието си на пазара в някои по-малки населени места, където след направени проучвания сме установили свободна пазарна ниша и липса на сериозна конкуренция.
• Да предлагаме стоки за различни пазарни групи клиенти (такива, които залагат на по-високото качество; такива, които желаят по-ниска цена).
• Да разширим дела на клиентите на едро.
• Да покажем на сегашните и бъдещи клиенти лоялност и коректно поведение, за да могат те да бъдат сигурни, че във всеки момент могат да разчитат на нашите услуги.
• Да повишаваме непрекъснато квалификацията, професионалното развитие и мотивацията на персонала.