Услуги

През годините фирмата постепенно обогатява броя на предлаганите услугите, като целта е била за предоставяне на комплексно обслужване и задоволяване на желанията и на най-взискателните си клиенти.

“Трабекс” ЕООД предлага на своите клиенти монтаж, проверка и настройка на аналогови и дигитални тахографи. Фирмата притежава удостоверение № BG65/2010 г., издадено от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, по Наредба № РД-16-1054/2008 г. за одобряване типа на тахографи и тахографски карти.

“Трабекс” ЕООД извършва извличане (копиране) на записаната информация от паметта на тахографа или от паметта на дигиталната карта на водача на транспортното средство, както и съхраняване на тези данни.

“Трабекс” ЕООД извършва компютърна диагностика на товарни автомобили от марките Renault, Mercedes, Man, Volvo, Scania, Dаf, Iveco. Диагностика на товарните автомобили се извършва с постоянно усъвършенстващ се кодочетец на водеща компания за производство на системи за диагностика. С него се прочитат кодове за грешки и се установява проблема на превозното средство.

„Трабекс“ ЕООД предлага цялостен ремонт на всички видове марки товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета и автобуси.